Skip to content

The Reburbishment

2008 – £250,000 awarded by The Big Lottery with additional support pledged by other agencies to refurbish and internally remodel the hall including disabled access to all areas. The kitchen and toilets relocated and improved. An extension of the first floor into a previously unused space creating 2 rooms, one of which will be the permanent meeting room for Lanner Parish Council. A new roof and reinstated windows, which have been boarded up for a number of years, will greatly improve the external appearance of the building.

DSC_0619

 

 

 

 

 

 

The village hall

DSC_0632

 

 

 

 

 

 

Fully equipped hall

DSC_0643

 

 

 

 

 

 

 

 

Disabled access

DSC_0648

 

 

 

 

 

 

Committee room

DSC_0625

 

 

 

 

 

 

Fully fitted kitchen